Schedule

03:00 PM - 03:15 PM
GST (UTC +4)

Registration
&
Networking

03:15 PM - 03:30 PM
GST (UTC +4)

Introduction
&
Welcome Remarks

Dr. Mazin Ghadir
03:30 PM - 04:10 PM
GST (UTC +4) (40 Min)

Blockchain in Healthcare, Opportunities, and challenges: Post Pandemic (Panel Discussion)

Moderator:
Dr. Mazin Ghadir

Dr. Mussaad Al-Razouki
CBDO - Kuwait Life Science Company - Kuwait

Dr. Vikram Venkateshwaran
Founder & Editor in Chief - Healthcare India

Eng. Ali Shehab
President of Kuwait Association of Biomedical Engineers at Kuwait Society of Engineers
04:10 PM - 04:30 PM
GST (UTC +4) (20 min)

Artificial Intelligence in Healthcare: The Future is now!

Keynote Speaker:
Dr. Samer Ellahham
Director, Accreditation Quality and Patient Safety Institute And Cardiology Consultant - Cleveland Clinic AbuDhabi, UAE
04:30 PM - 04:45 PM
GST (UTC +4) (15 Min)

Bridging the gap: From data to trust

Speakers:
Dr. Sidharth Ramesh
Founder - Medblocks, India
04:45 PM - 05:00 PM
GST (UTC +4) (15 Min)

Sharing healthcare data on the Decentralized consortium

Speakers:
Priyank Jani
Blockchain Architect - Icertis, India
05:00 PM - 05:45 PM
GST (UTC +4) (45 Min)

Future of Digital Health and Value Proposition for innovators, VC's, and Investors (Panel Discussion)

Dr. Alex Cahana
Founding Partner - BtBlock Health Group, USA

Dr. Samanatha Nazareth
Chief Medical Officer (CMO) - Metame, USA

Dr. Rama Rao
CEO - Bloqcube, USA

David Metcalf, Ph.D.
Managing Director, Global Blockchain Ventures, USA
05:45 PM - 06:00 PM
GST (UTC +4)

Networking
&
Break

06:00 PM - 06:15 PM
GST (UTC +4) (15 Min)

A Taxonomy of Blockchain use cases in Healthcare

Dr. Osama Elhassan
Board member of the Intenational society of Telemedicine & eHealth, UAE
06:15 PM - 06:30 PM
GST (UTC +4) (15 Min)

Blockchain technology and Healthcare Applications

Dr. D.K. Sreekantha
Professor - Dept. of Computer Science & Engineering - NMAN Institute of Technology, India
06:30 PM - 06:50 PM
GST (UTC +4) (20 Min)

Blockchain for Pharmaceutical supply chain: Challenges and Opportunities

Raja Sharif
Founder, CEO - FarmaTrust UK
06:50 PM - 07:00 PM
GST (UTC +4) (10 Min)

Closing
Remarks

Irvan Tisnabudi
Blockchain Product marketing consultant - GCC Blockchain